Reviews


5 stars after 112 reviews
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker weer! Snel en vriendelijk bezorgd, goed warm en zeer smaakvol 1/5/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd. Eten smaakte op zich prima. Nog goed warm. 1/2/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden 3 dingen besteld (kinderportie boerenkool, portie tagliatelle met champignons en een broodje pulled chicken).. De boerenkool was het beste. Het broodje was oke, maar de pasta was erg klonterig. Dat was jammer. 12/29/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet lekker, stoofvlees was niet te eten. Friet was slap niet voor herhaling vatbaar dus. 12/28/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 12/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na lange tijd weer eens besteld, kaassouffle is leeg, bami s hijf heeft geen onder en bovenkant, in het zakje gepropt en als klap op de vuurpijl patat niet te eten. Alles in de vuilnisbak, zelfs mijn hond krijgt het niet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gerecht met roti-smaak. Zeker niet vies, maar heeft weinig te maken met het origineel. Weinig vlees, véél krieltjes en nog meer verdikkingsmiddel in de saus. Echt een verNederlandse versie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sate van de haas! 12/18/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Smaakvol, goed warm en vriendelijke bezorging 🤗 12/18/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de groenten en aardappelgratin niet lekker bij de varkenshaas sate. Boerenkool was prima. 11/30/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat mocht wel iets meer. 11/16/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker. Bezorgen: liever voor de deur neerzetten dan in de gang ivm corona. De bestelpagina is best chaotisch - puntje van aandacht. Zouden jullie meer kunnen structureren: stamppotten bij elkaar, gerechten met aardappelgratin bij elkaar enz. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten (roti) smaakte me niet echt, weinig groente.. vooral aardappel en kip en had wat meer gekruid gemogen (niet zouter) net wat meer smaak. Het was wel goed warm, en de spekkoek was lekker.. 11/12/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten dankjewel 10/28/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snel en warm bezorgd en super smaakvol. Kleine tip voor Vers en Avondgemak: de jus misschien even apart verpakken, het is vaak een kliederboel 😁 10/26/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten uit aluminiumfolie is niets zo top. In dit geval voor de satesaus 10/16/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en vlotte bezorging. Er miste iets in de bestelling, maar na een snel belletje werd dit vlot langsgebracht. 10/6/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij het bestellen moet je de adres gegevens weer helemaal opnieuw invullen, terwijl je ingelogd bent. Het eten was deels koud. 9/29/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De snacks hadden wat langer in de frituur gemoeten 9/28/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat meer keus graag een schnitzel te veel geleverd. 9/28/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag eten besteld voor mijn dochter haar kinderfeestje. Vorige week ook al voor mijn andere dochter haar kinderfeestje. Ik vind het een groot succes. Het eten is lekker, ze bezorgen op de afgesproken tijd, vriendelijk personeel. Ik zal hier zeker weer eens bestellen 9/25/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden 9/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit eten voor normale prijzen. Bezorgtijd mag wel sneller! Nu bijna een uur wachten. Was wel warm 9/8/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima, alleen de aardappeltjes hadden veel te veel kruiden (tijm??) 9/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Porties waren groot genoeg voor volwassenen en kinderen. Smaak was goed. Prima maaltijden 9/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Goed op smaak en warm! 8/25/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het bestelde niet allemaal aanwezig, maar hiervoor werd netjes gebeld. Wel duurde het ruim 30 minuten langer dan initieel aangegeven. Het eten wat verder erg lekker, dus we hebben ervan genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel keuze, we hadden br bal br beenham en de carpaccio. Ik vond de gehaktbal nogal droog en de satesaus zou ik even apart doen en niet aan 1 kant, trekt t broodje in en zit niet over de gehele bal zeg maar. Verder was t heerlijk en snel bezorgd 8/1/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer heerlijk. Fijn dat je ook ergens gezonde maaltijden kunt bestellen. 7/9/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere roti en ruime portie. Kindermaaltijd andijviestamppot ook prima. De gehaktballen van Vers en Avondgemak zijn heerlijk! Bij het gerecht met aardappelgratin zou wat meer (verse) groente kunnen zitten of aanvullend een kleine groene salade. 7/8/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het broodje was lekker maar de truffelmayo smaakte niet zo sterk, het broodje was heen en weer geschud door het zakje waardoor veel saus er af lag en ik kreeg een cola ipv de bestelde fanta. De bezorging was wel lekker snel, maar ik zou niet nog een keer bestellen op basis van deze ervaring. 7/1/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten keurig verpakt top 6/19/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en goede service. 6/17/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk het eten. Echt knap dat je het via thuisbezorgd het warm geleverd krijgt. Of je het zelf gemaakt hebt zo warm. Ga vooral zo door en tot de volgende keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De andijvie stampot en pasta carbonara waren heerlijk👍 6/3/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sla en saus ontbraken bij het broodje pulled pork. Verder prima prijs / kwaliteit verhouding. 5/25/2020
Vers & Avondgemak 5 stars after 112 reviews
Vers & Avondgemak