Reviews


5 stars after 94 reviews
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de groenten en aardappelgratin niet lekker bij de varkenshaas sate. Boerenkool was prima. 11/30/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat mocht wel iets meer. 11/16/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker. Bezorgen: liever voor de deur neerzetten dan in de gang ivm corona. De bestelpagina is best chaotisch - puntje van aandacht. Zouden jullie meer kunnen structureren: stamppotten bij elkaar, gerechten met aardappelgratin bij elkaar enz. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten (roti) smaakte me niet echt, weinig groente.. vooral aardappel en kip en had wat meer gekruid gemogen (niet zouter) net wat meer smaak. Het was wel goed warm, en de spekkoek was lekker.. 11/12/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten dankjewel 10/28/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snel en warm bezorgd en super smaakvol. Kleine tip voor Vers en Avondgemak: de jus misschien even apart verpakken, het is vaak een kliederboel 😁 10/26/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten uit aluminiumfolie is niets zo top. In dit geval voor de satesaus 10/16/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en vlotte bezorging. Er miste iets in de bestelling, maar na een snel belletje werd dit vlot langsgebracht. 10/6/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij het bestellen moet je de adres gegevens weer helemaal opnieuw invullen, terwijl je ingelogd bent. Het eten was deels koud. 9/29/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De snacks hadden wat langer in de frituur gemoeten 9/28/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat meer keus graag een schnitzel te veel geleverd. 9/28/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag eten besteld voor mijn dochter haar kinderfeestje. Vorige week ook al voor mijn andere dochter haar kinderfeestje. Ik vind het een groot succes. Het eten is lekker, ze bezorgen op de afgesproken tijd, vriendelijk personeel. Ik zal hier zeker weer eens bestellen 9/25/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden 9/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit eten voor normale prijzen. Bezorgtijd mag wel sneller! Nu bijna een uur wachten. Was wel warm 9/8/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima, alleen de aardappeltjes hadden veel te veel kruiden (tijm??) 9/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Porties waren groot genoeg voor volwassenen en kinderen. Smaak was goed. Prima maaltijden 9/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Goed op smaak en warm! 8/25/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het bestelde niet allemaal aanwezig, maar hiervoor werd netjes gebeld. Wel duurde het ruim 30 minuten langer dan initieel aangegeven. Het eten wat verder erg lekker, dus we hebben ervan genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel keuze, we hadden br bal br beenham en de carpaccio. Ik vond de gehaktbal nogal droog en de satesaus zou ik even apart doen en niet aan 1 kant, trekt t broodje in en zit niet over de gehele bal zeg maar. Verder was t heerlijk en snel bezorgd 8/1/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer heerlijk. Fijn dat je ook ergens gezonde maaltijden kunt bestellen. 7/9/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere roti en ruime portie. Kindermaaltijd andijviestamppot ook prima. De gehaktballen van Vers en Avondgemak zijn heerlijk! Bij het gerecht met aardappelgratin zou wat meer (verse) groente kunnen zitten of aanvullend een kleine groene salade. 7/8/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het broodje was lekker maar de truffelmayo smaakte niet zo sterk, het broodje was heen en weer geschud door het zakje waardoor veel saus er af lag en ik kreeg een cola ipv de bestelde fanta. De bezorging was wel lekker snel, maar ik zou niet nog een keer bestellen op basis van deze ervaring. 7/1/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten keurig verpakt top 6/19/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en goede service. 6/17/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk het eten. Echt knap dat je het via thuisbezorgd het warm geleverd krijgt. Of je het zelf gemaakt hebt zo warm. Ga vooral zo door en tot de volgende keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De andijvie stampot en pasta carbonara waren heerlijk👍 6/3/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sla en saus ontbraken bij het broodje pulled pork. Verder prima prijs / kwaliteit verhouding. 5/25/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen via de website werkt perfect. Eten kon ik precies op tijd afhalen. Vriendelijk personeel. 5/15/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk. Perfect op tijd klaar. Bestellen via de website is duidelijk en heel erg gemakkelijk. 5/6/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hutspot is te vinden tussen het bier ;). Verder was het eten keurig op tijd, goed warm en ruime porties. We hebben heerlijk gegeten 5/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer rijkelijk belegde pizza met volkoren bodem....royale maaltijd! Frikandel speciaal teveel saus in tegenstelling tot de patat oorlog. Lekker gegeten en zeker een aanrader. 4/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was lekker, maar voor een grote vonden we hem wel een beetje klein en karig belegd. De bestelling verliep vlot en hij was keurig op tijd klaar! Op de website kan je niet zien wat je besteld dat is jammer! 4/17/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ga door 4/15/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De roti en nassi smaakten heerlijk. Het ijs als toetje was ook voor ons een genot. Wij gaan zeker weer een keer bestellen! 4/14/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed op tijd ontvangen, alles goed warm, voor onze smaak mochten de frieten iets langer gebakken worden. Zeker een herhaling waard👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima! 4/6/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen gaat heel makkelijk. Overzichtelijke website. Vlot bezorgd. Eten was heerlijk. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet doorgekomen maar evengoed erg snel geholpen en heerlijk gegeten. Aanrader! 4/4/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend, merci. De nasi en kippendij smaakte weer als vanouds. ;) 4/3/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De patat was een beetje aan de slappe kant mag iets krokanter zijn. Voor de rest was alles prima!! 4/3/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Niet tevreden, groente ( leek wel uit blik), doperwtjes met stukjes wortel was smaakloos. Stoofvlees was redelijk. Een karige flauwe hap voor te veel geld! 3/26/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer smakelijk gegeten. Top! 3/24/2020
Vers & Avondgemak 5 stars after 94 reviews
Vers & Avondgemak