Reviews


5 stars after 263 reviews
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als iets niet volgens de bestelling kan, wordt je gebeld voor een alternatief. Bij de hamburger konden we alleen sprite kiezen. 8/8/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben het niet gewend van jullie maar de loempia was bevroren... Die heb ik weggegooid. De nasi was wel erg goed. 7/30/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal erg lekker! Hebben er zeer van genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed ook was alles nog warm.... 7/14/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten 7/7/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging op de gewenste tijd. Het eten was nog goed warm en ook erg lekker. Fijne keuze qua eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rotti: Was heerlijk, eten kwam nog heet aan. Mocht iets pittiger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De patat vond ik te donker doorbakken en de patat van jullie zelf vind ik niet geweldig lekker. Ik denk dat het aan het soort aardappel ligt. 6/9/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker en snel bezorgd voor een feestdag en het belangrijkste het kwam warm en vers aan 6/6/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede prijs-kwaliteit en voldoende voor een grote eter. Wij hebben een bak nasi gedeeld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ga zo door , aanrader . 5/25/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Echt een aanrader . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De loempia was qua smaak niet echt lekker en duur in verhouding tot de kwaliteit. Friet te ver doorgebakken. Satehsaus droog. Viel best tegen de verwachting in. 5/13/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
❤️🌹👍 5/12/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje warme beenham met honingmosterdsaus: nauwelijks saus geproefd verder was hij prima! 5/4/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, veel keuze in verschillende soorten gerechten, fijne service! 4/29/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte service! De broodjes zijn alleen niet heel speciaal. 4/29/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en snel 4/19/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was supersnel en het eten was heerlijk 4/15/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima schnitzel met frites, maar een klein bakje salade en iets van saus erbij zou toch wel fijn zijn. 4/14/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saté van de haas erg lekker. Vlees zelf nog even in d'r pan gedaan. Hoort rosé te zijn maar deze was echt te kort in de pan geweest. Groenten en gratin lekker. Jammer dat er geen acht is geslagen op mijn vraag om er geen satésaus bij te doen. 4/6/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, eten apart en keurig verpakt - houd de smaak goed, grote porties en lekker gegeten! 4/1/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten gemiddeld goed, maar de groente is veel te flauw en smaakloos. De groente is "alles gesneden en alle soorten groente gezamenlijk gekookt" op deze wijze verliest elk groente zijn specifieke smaak. De groenten zijn echt niet lekker. 3/12/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect gegaard varkenshaas saté !!!! + mooie groente mix 3/2/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel lekker en toffe bezorger 2/22/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben hier al vaker besteld: Netjes en op tijd bezorgt, de maaltijd was ook nog erg warm. Alleen jammer dat de kip gefrituurd was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kinderen vonden het geweldig (verrassingseten!). Misschien wonen wij nét te ver van jullie vandaan, want het was niet erg warm meer. Gemakkelijk was het wel! 2/15/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/27/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakte goed. Kroket had iets warmer geleverd mogen worden. (Was net aan warm genoeg om te eten) 1/22/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nette oplossing met nabrengen van deel bestelling (al bij bezorging bekend) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima verzorgde maaltijden en snel bezorgd. De fout van een eerdere bestelling is ook geweldig goed gecorrigeerd. Complimenten daarvoor 👍 1/13/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nasi was lekker. De saté had ik ZONDER sate-saus besteld. Helaas 2x geleverd MET saus😔😢 1/4/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijke hutspot met gehaktbal en saté met gratin gegeten. Fijn dat er ook verse groente (broccoli) bij de gratin zit. Goede porties en lekker warm. 12/30/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/22/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer informatie of losse groente te bestellen is en is er rekening h gehouden met allergieën? 12/20/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was perfect en goed warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon erg lekker! Dankjulliewel! 12/17/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, was weer heerlijk. 12/4/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden 2 verschillende gerechten en we waren beide super tevreden. De gebraden kip is echt een aanrader, ik heb m'n vingers er bij afgelikt ;p TOP 11/29/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed eten, optijd en aardige mensen 11/24/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
vlees was niet gaar 11/22/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Vers & Avondgemak 5 stars after 262 reviews
Vers & Avondgemak