Reviews


5 stars after 201 reviews
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 10/20/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker en gezond! Bezorging ging ook helemaal superπŸ‘Œ 10/19/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling was lekker snel en vooral super heet 10/19/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 10/8/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was alles heel erg lekker, allen zat in het aardappelgratin iets te veel thijm. 10/8/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed! 9/29/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was opzich goed. (Had misschien iets minder flauw mogen zijn. Maar dat is smaak.) Met uitzondering van de bittergarnituur. Die was voor de helft plat gedrukt waardoor sommige stukken helemaal stuk waren en niet meer eetbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met een naam als vers en avondgemak, stamppotten stoofvlees op de kaart had ik t.a.v. het stoofvlees gerecht meer vers/ eigen gemaakt verwacht. De stamppot was dat wel. Alleen de rookworst hoort niet recht te zijn ;) 9/13/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het werd iets later maar daar werd netjes over gebeld. Aardige bezorger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Heerlijk gegeten. Top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
40 heerlijke ijsjes besteld, keurig op tijd geleverd in een koelbox!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was nasi met kip besteld, maar er zat precies 1 heel klein stukje kip in. Verder de gerechten weer prima 9/3/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, en écht warme maaltijden, netjes verpakt en lekkere gerechten! Ik kom vaak terug voor de roti, die altijd in de smaak valt. Wel lijkt het of er steeds meer aardappel in zit? Ook een stamppot is altijd lekker van Vers en Avondgemak. Misschien eens iets meer variëren in soorten? Deze keer koos ik het stoofvlees. Lekkere rijst. Groenten oké: het lijkt diepvries groente; liever vers (want dat is Vers en avondgemak toch). Stoofvlees mag wat kruidiger, pittiger, bijvoorbeeld met wat verse kruiden? Maar al met al blijven we regelmatig bestellen en komen we dus terug. De andijvie stamppot met gehaktbal blijft mijn favoriet. 8/27/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was er lekker snel, maar iets aan de zoute kant (stoofvlees). Verder wel erg smakelijk! Op de website stond de stoofvlees met aardappelgratin dubbel vermeld. 8/16/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben al verschillende keren hier eten besteld, elke keer is het echt lekker, genoeg en geleverd op het afgesproken tijdstip, een aanrader ! 8/9/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en royale portie! 8/5/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! We hadden de snitsel met gegratineerde aardappelschijfjes en groente en de snitsel met patat. Jammer dat je bij de patat geen groente hebt. Zou fijn zijn als je daar ook voor zou kunnen kiezen. 8/4/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis echt informatie over de gerechten op de website. Zo had ik me vergist in een patat saté. Ik dacht patat met saté (ook vlees), maar nee, het was patat met alleen maar satésaus. 7/19/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ijs besteld. Goede service en heerlijk ijs!! We gaan hier zeker nog een keer bestellen. Benieuwd naar de maaltijden. 7/17/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/15/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk. Super snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Netjes verpakt en het was goed op temperatuur. 7/8/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kipschnitsel was heerlijk krokant en mals vlees van binnen. Ook de sateh van de haas was lekker mals met een heerlijke satesaus. Beide gerechten een dikke aanrader dus!πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ» 7/7/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top! 7/6/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de aardappel gratin zat iets van pesto verwerkt, zo niet lekker. Helaas zo de prullenbak ingegaan. Verder erg lekker en weer keurig op tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie patat is lekkerder dan van de snackbar daarom bestel ik bij jullie! Ga zo door! 7/2/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas kwam mijn maaltijd uit de magnetron..de stamppot zal wel vers gemaakt zijn, maar dit omschrijf ik niet als vers. Gehaktbal viel al uit elkaar. jammer 6/29/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal weer lekker en goede hoeveelheid 6/29/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je mist bij sommige gerechten op de website informatie met wat er bij het menu/gerecht bijzit. Verder erg lekker, en goed op tijd geleverd. Absoluut voor herhaling vatbaar 6/28/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stoofvlees was wat zout 6/17/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is iedere keer weer even smakelijk en vers. De website site vindt ik wat minder vriendelijk maar kan ook mijn vaardigheden liggen. 6/16/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden roti besteld. Super snelle service en erg lekker gegeten !! πŸ˜‹πŸ‘ 6/1/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. Op tijd geleverd. En nog lekker warm. 😁 5/13/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er werd goed rekening gehouden met een voedselintolerantie en werd nog even gebeld om iets te checken. Dat was top. Daarna moest ik echter een uur wachten op het eten wat ik op een doordeweekse avond net iets te lang vind. Bovendien zat mijn drinken niet bij de bestelling en was de patat slap en lauw. Jammer. Gelukkig was de halve kip wel lekker. Goed warm, knapperige huid en met name de bout was sappig. Ik heb in het verleden betere ervaringen gehad hier. Hopelijk was dit eenmalig 5/12/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse maaltijd! 5/4/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank je wel weer! Snel, warm en lekker! 4/30/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie kwaliteit, snelle levering en overzichtelijke site. Top ervaring! 4/12/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb al eerder besteld en het was weer goed. Op tijd bezorgd, nog goed warm en heel lekker 3/27/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker!!!! 3/27/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superfijn 3/25/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Vers & Avondgemak 5 stars after 201 reviews
Vers & Avondgemak