Reviews


5 stars after 77 reviews
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden 9/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit eten voor normale prijzen. Bezorgtijd mag wel sneller! Nu bijna een uur wachten. Was wel warm 9/8/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima, alleen de aardappeltjes hadden veel te veel kruiden (tijm??) 9/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Porties waren groot genoeg voor volwassenen en kinderen. Smaak was goed. Prima maaltijden 9/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Goed op smaak en warm! 8/25/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Phoe waar beginnen we: we zijn vaak langs jullie zaak gelopen en altijd wel benieuwd geweest. Vandaag wisten we niet wat we zouden eten, dus gingen we het maar eens proberen. Allereerst merkte ik wat foutjes op de (mobiele) site. Je kan dmv je postcode in te typen controleren of ze bij je bezorgen. Na dit in te typen kom je gewoon op de site en krijg je geen melding te zien of jullie nu bezorgen ja of nee. Verwarrend. Daarnaast is het menu beetje vreemd. Broodjes staan bij snacks. Hutspot bij de frisdranken... moet nog maar is kritisch naar gekeken worden. Aanbod qua gezond avondeten vind ik karig. Het is aardappelgratin, andijvie of hutspot zo'n beetje. Bezorging: aardig snel voor een zaterdag. Vriendelijke jonge knul. Maar het meest belangrijke: kwaliteit. Dat vonden we eerlijk gezegd teleurstellend. We hadden misschien wat hoge verwachtingen, maar de schnitsel was kurkdroog en smaakt alsof hij uit de oven komt. Groenten smaken als diepvriesgroenten. Aardappelgratin heeft veel te veel van een bepaald soort kruid in zich ( kan niet op de naam komen). Broodje beenham had veel te weinig honingmosterdsaus en was niet eens aangekleed met een beetje rucola o.i.d. Broodje pulled pork was aan de onderkant helemaal zompig van het vet en zat ook geen sla bij. Voor €46 is er schrikbarend veel in de prullenbak beland. Helaas zal na deze eerste ervaring het de volgende keer blijven bij 'er langsheen lopen'. Wij durven dit helaas niet nog een keer aan voor dit geld. 8/22/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het bestelde niet allemaal aanwezig, maar hiervoor werd netjes gebeld. Wel duurde het ruim 30 minuten langer dan initieel aangegeven. Het eten wat verder erg lekker, dus we hebben ervan genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel keuze, we hadden br bal br beenham en de carpaccio. Ik vond de gehaktbal nogal droog en de satesaus zou ik even apart doen en niet aan 1 kant, trekt t broodje in en zit niet over de gehele bal zeg maar. Verder was t heerlijk en snel bezorgd 8/1/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer heerlijk. Fijn dat je ook ergens gezonde maaltijden kunt bestellen. 7/9/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere roti en ruime portie. Kindermaaltijd andijviestamppot ook prima. De gehaktballen van Vers en Avondgemak zijn heerlijk! Bij het gerecht met aardappelgratin zou wat meer (verse) groente kunnen zitten of aanvullend een kleine groene salade. 7/8/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het broodje was lekker maar de truffelmayo smaakte niet zo sterk, het broodje was heen en weer geschud door het zakje waardoor veel saus er af lag en ik kreeg een cola ipv de bestelde fanta. De bezorging was wel lekker snel, maar ik zou niet nog een keer bestellen op basis van deze ervaring. 7/1/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten keurig verpakt top 6/19/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en goede service. 6/17/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk het eten. Echt knap dat je het via thuisbezorgd het warm geleverd krijgt. Of je het zelf gemaakt hebt zo warm. Ga vooral zo door en tot de volgende keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De andijvie stampot en pasta carbonara waren heerlijk👍 6/3/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sla en saus ontbraken bij het broodje pulled pork. Verder prima prijs / kwaliteit verhouding. 5/25/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen via de website werkt perfect. Eten kon ik precies op tijd afhalen. Vriendelijk personeel. 5/15/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk. Perfect op tijd klaar. Bestellen via de website is duidelijk en heel erg gemakkelijk. 5/6/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hutspot is te vinden tussen het bier ;). Verder was het eten keurig op tijd, goed warm en ruime porties. We hebben heerlijk gegeten 5/2/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer rijkelijk belegde pizza met volkoren bodem....royale maaltijd! Frikandel speciaal teveel saus in tegenstelling tot de patat oorlog. Lekker gegeten en zeker een aanrader. 4/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was lekker, maar voor een grote vonden we hem wel een beetje klein en karig belegd. De bestelling verliep vlot en hij was keurig op tijd klaar! Op de website kan je niet zien wat je besteld dat is jammer! 4/17/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De couscous smaakte bedorven en heb ik na 2 happen helaas weg moeten gooien. 4/16/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ga door 4/15/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De roti en nassi smaakten heerlijk. Het ijs als toetje was ook voor ons een genot. Wij gaan zeker weer een keer bestellen! 4/14/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed op tijd ontvangen, alles goed warm, voor onze smaak mochten de frieten iets langer gebakken worden. Zeker een herhaling waard👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima! 4/6/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen gaat heel makkelijk. Overzichtelijke website. Vlot bezorgd. Eten was heerlijk. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet doorgekomen maar evengoed erg snel geholpen en heerlijk gegeten. Aanrader! 4/4/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend, merci. De nasi en kippendij smaakte weer als vanouds. ;) 4/3/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De patat was een beetje aan de slappe kant mag iets krokanter zijn. Voor de rest was alles prima!! 4/3/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Niet tevreden, groente ( leek wel uit blik), doperwtjes met stukjes wortel was smaakloos. Stoofvlees was redelijk. Een karige flauwe hap voor te veel geld! 3/26/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer smakelijk gegeten. Top! 3/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke mensen en prima eten, voor ieder wat wils en lekker makkelijk dat het bezorgd wordt. 3/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is lekker eten. Alles was op de afgesproken tijd bezorgd. 3/18/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat er champions in het stoofvlees zouden zitten staat niet vermeld. De hoeveelheid vlees viel daardoor ook tegen. Ook van de groente hadden we bij 'vers' meer verwacht dan wortelen en doperwten uit pot... 3/14/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nasi lekker warm Pizza heerlijk van smaak mag iets warmer!!’ 3/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Berenklauw was ijskoud in het midden 2/29/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is zo ontzettend lekker! Vers brood verse ingrediënten en dat is echt genieten! 2/24/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en snel geleverd ! 2/22/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/15/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is top. Voldoende en niet te duur. Communicatie over eventuele wijzigingen altijd prima. Eten altijd goed warm. Wat me wel opvalt is dat het plastic van de verpakkingen elke keer weer zorgt voor vieze handen, hoe je het ook open maakt. Zou puntje van aandacht kunnen zijn. Verder dikke prima! 2/12/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was mijn smaak niet helemaal. Vrij botererige stamp. En best prijzig. 2/5/2020
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 2/1/2020
Vers & Avondgemak 5 stars after 77 reviews
Vers & Avondgemak