Reviews


5 stars after 289 reviews
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd top in orde 12/7/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit zo'n karige hamburger gehad voor zoveel geld. Broodje zelf was goed, hamburger klein, sla en speciaal saus, voor €7,95, misschien iets aanpassen. 12/3/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse broodjes 11/29/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en goede porties. Wel is het menu beperkter geworden, dat is jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een heerlijke maaltijd die goed van smaak en temperatuur was. 11/22/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers en warm thuisbezorgd en fijne mensen 11/17/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service, belletje dat ze eraan kwamen, (ook al waren ze binnen het aangegeven tijdvak) Vriendelijke bezorger, super lekker warm eten van uitstekende kwaliteit! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Smaak en portie prima bij nasi kip hoort wel een gebakken eitje. .. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect bezorging, heerlijk gegeten. 11/3/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super geregeld en optijd bezorgt, wel jammer dat het niet meer warm was 10/26/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het vlees was nog rauw en absoluut niet zoals ik het heb besteld. Het was de laatste keer dat ik een bestelling heb gedaan. Voor ons nooit meer vers en Avondgemak 10/7/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, snel en goed verzorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en nog warm 9/9/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was wat later dan verwacht. 9/2/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service . 8/30/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke andijviestamppot met gehaktbal. Ik bestel dit hier regelmatig. Voor de kinderen had ik een kidsbox. De patat was deze keer iets aan de harde kant gebakken. 8/19/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd 8/11/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als iets niet volgens de bestelling kan, wordt je gebeld voor een alternatief. Bij de hamburger konden we alleen sprite kiezen. 8/8/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben het niet gewend van jullie maar de loempia was bevroren... Die heb ik weggegooid. De nasi was wel erg goed. 7/30/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal erg lekker! Hebben er zeer van genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed ook was alles nog warm.... 7/14/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten 7/7/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging op de gewenste tijd. Het eten was nog goed warm en ook erg lekker. Fijne keuze qua eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rotti: Was heerlijk, eten kwam nog heet aan. Mocht iets pittiger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De patat vond ik te donker doorbakken en de patat van jullie zelf vind ik niet geweldig lekker. Ik denk dat het aan het soort aardappel ligt. 6/9/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker en snel bezorgd voor een feestdag en het belangrijkste het kwam warm en vers aan 6/6/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede prijs-kwaliteit en voldoende voor een grote eter. Wij hebben een bak nasi gedeeld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ga zo door , aanrader . 5/25/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Echt een aanrader . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De loempia was qua smaak niet echt lekker en duur in verhouding tot de kwaliteit. Friet te ver doorgebakken. Satehsaus droog. Viel best tegen de verwachting in. 5/13/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
❤️🌹👍 5/12/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje warme beenham met honingmosterdsaus: nauwelijks saus geproefd verder was hij prima! 5/4/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, veel keuze in verschillende soorten gerechten, fijne service! 4/29/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte service! De broodjes zijn alleen niet heel speciaal. 4/29/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en snel 4/19/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was supersnel en het eten was heerlijk 4/15/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima schnitzel met frites, maar een klein bakje salade en iets van saus erbij zou toch wel fijn zijn. 4/14/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saté van de haas erg lekker. Vlees zelf nog even in d'r pan gedaan. Hoort rosé te zijn maar deze was echt te kort in de pan geweest. Groenten en gratin lekker. Jammer dat er geen acht is geslagen op mijn vraag om er geen satésaus bij te doen. 4/6/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, eten apart en keurig verpakt - houd de smaak goed, grote porties en lekker gegeten! 4/1/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten gemiddeld goed, maar de groente is veel te flauw en smaakloos. De groente is "alles gesneden en alle soorten groente gezamenlijk gekookt" op deze wijze verliest elk groente zijn specifieke smaak. De groenten zijn echt niet lekker. 3/12/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect gegaard varkenshaas saté !!!! + mooie groente mix 3/2/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel lekker en toffe bezorger 2/22/2022
Vers en Avondgemak Heideweg 7 033-2026756
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben hier al vaker besteld: Netjes en op tijd bezorgt, de maaltijd was ook nog erg warm. Alleen jammer dat de kip gefrituurd was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Vers & Avondgemak 5 stars after 289 reviews
Vers & Avondgemak